A szombati, akár a bajnoki címet is eldöntő MOL elleni találkozóra a hosszú hétvége és a nagyszombat ellenére jó ütemben fogynak a jegyek, már tizenötezernél is több elkelt. A mai sajtócsütörtökön megkérdeztük Szergej Rebrovot és Dibusz Dénest is arról, miért lenne fontos a szombati telt ház, mivel beszélnék rá a még bizonytalankodókat, hogy kilátogassanak.

Minden meccsen nagyon fontos, hogy minél többen legyünk, a szurkolók támogatása sokat számít a meccseken, alapvetően nincs ez másképp a szombati találkozón sem. De a két legjobb magyar csapat összecsapása a bajnoki hajrában minden magát fradistának érző szurkolónk számára csábító lehet.

Szergej Rebrov

Kár lenne lemaradni egy ilyen mérkőzésről, amikor az ország két legjobb csapata csap össze, biztos, hogy nagyszerű hangulat lesz. Az is biztos, hogy nagyon jó iramú, parázs találkozó lesz. Én azt gondolom, hogy ez egy nemzetközi mércével mérve is jó és élvezetes meccs lesz. És nyilván nagyon bízom, bízunk abban, hogy szombaton még közelebb kerülünk a bajnoki címhez. Minden fradista támogatására szükség van. Bízom benne, hogy sikerül megtölteni az Arénát és egy nagyszerű estét tudunk szerezni minden kilátogató szurkolónknak!

Dibusz Dénes

Jegyet személyesen az Üllői úti jegypénztárban lehet váltani, online pedig a Groupama Aréna felületén. Fontos, hogy a jegypénztár holnap, Nagypénteken nem lesz nyitva!