Az olasz sztárcsapatot fogadjuk ma este.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 12. forduló
Komjádi-uszoda, 18.30: Ferencváros – Pro Recco
Jegy: 2000 Ft (a bérletek érvényesek!) – bővebb jegyinformációk ide kattintva érhetőek el.

Jansik Szilárd így várja a mérkőzést:

Aaron Younger

A Pro Recco egy hihetetlen csapat, amely a szezonban még veretlen, szóval kemény dolgunk lesz. Egy hullámvölgyből jövünk, rossz meccseket játszottunk, arra kell összpontosítanunk, hogy újra úgy teljesítsünk, azon a szinten játszunk, amin valójában tudunk. Mindent beleadunk, hogy visszanyerjük a korábbi formánkat, remélem, hogy a Pro Recco elleni mérkőzés egy jó alapot ad a Final8-be jutáshoz és a szezon hátralévő részéhez!keep building into finals and the rest of the season.”

Jansik Szilárd

Úgy érzem, hogy sikerült felkészülnünk a Recco ellen. Igyekeztünk a saját játékunkra koncentrálni, újra összerakni azt és a hibákat kijavítani. Sajnos az utóbbi időben nem ment mindig jól a csapatnak, de bízom benne, hogy ezt megszakítva elindulunk egy jó úton. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt, mindig sokat lendítenek rajtunk a szurkolóink, melyet szeretnénk meghálálni. Ahhoz, hogy bebiztosítsuk a helyünket a júniusi, hannoveri Final Eightben, pontra, pontokra van szükségünk.

Varga Zsolt

A Pro Recco a Bajnokok Ligája legerősebb együttese, amely még mindig veretlen a szezonban, sérülések is hátráltatnak minket, de készen állunk és mindent beleadunk a szurkolóink előtt ezen a mérkőzésen is!

LEN