Hátvédünket kérdezték a hétvégi bajnoki előtt.

Az utolsó három találkozón újra játszhattál sérülésed után. Százszázalékos állapotba kerültél?
– Nagyon boldog vagyok, hogy újra segíthettem a csapatnak. Nyilvánvalóan nem volt könnyű, hogy több mérkőzésen át nem tehettem ezt meg, de amint ismét rendben voltam, egyből készen álltam a bevetésre. Sajnos a sérülés benne van a labdarúgásban, de sok támogatást kaptam és bízom benne, hogy most már minden rendben lesz, ugyanis nagyon jól érzem magam a csapatnál.

Mennyire nehéz az, hogy a sérüléshullám miatt sokszor cserélődnek a társak?
– Egyáltalán nem az, mivel minden egyes edzésen azért hajtunk, hogy jól működjön a csapat. Megvan mindenkiben az a mentalitás, hogy képes szinte bármilyen poszton szerepelni, a fejünkben csakis az van, hogy kiharcoljuk a győzelmet. A Paks ellen sem volt könnyű, de úgy éreztem, hogy bár sokan nem a posztjukon játszottak, jól ment a játék.

A hétvégén Mezőkövesdre látogatunk. Legutóbb idegenben az utolsó pillanatokban harcoltuk ki a sikert, mennyire számítasz nehéz összecsapásra?
– Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki éppen a következő ellenfél, hanem csak azzal, hogy kiadjuk magunkból a maximumot és ez győzelmet eredményezzen. Hat találkozónk van hátra, ha úgy nézzük, ez hat döntővel ér fel. Ha el akarjuk érni a célunkat, nem szabad kifogásokat keresnünk: küzdenünk kell és akkor meglesz a harmincadik bajnoki cím!

Fradi.hu