Vezetőedzőnk szerint aki játszik szombaton, az készen áll legyőzni majd a Paksot.

Sok sérültünk van, mindent megtesz az orvosi stáb, hogy hamar felépüljenek, de akik szombaton pályára lépnek, azok készek lesznek a játékra. Minden meccsen koncentrálnunk kell, mindegy, ki játszik, aki pályára lép, az küzdeni fog a Ferencváros címeréért!

A Magyar Kupában már nem harcolhatunk tovább, a bajnokságban mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a meccseinket. Tegnap sajnos elbúcsúztunk a kupától, de a bajnokságban nyolc ponttal megelőzzük a Vidit, és van még egy meccsünk, ahol bizonyíthatunk ellene. Az előző tizenöt évben egyszer sikerült a bajnoki címet megszereznie a klubnak, mégis mindenki azt mondja, kötelező megszereznünk az aranyérmet. Ezért dolgozunk napról napra, de nem változhat meg minden egy pillanat alatt.

Nem lehet azt mondani ma, hogy bajnokok leszünk, mert akkor rossz helyre tesszük a fókuszt. Lépésről lépésre kell haladnunk, csak így lehetünk bajnokok, ha ezzel a mentalitással állunk hozzá, és nem a nyolcpontos előnyünkkel foglalkozunk. Itthon játszunk, természetes, hogy szeretnénk kiszolgálni a drukkereket, akik fantasztikusak voltak tegnap! Kilencven percig biztattak minket, végig mellettünk álltak, a nehéz helyzetünkben, emberhátrányban is szurkoltak nekünk. Minden ellenféllel szemben határozottnak kell lennünk, szeretnénk gólt, gólokat szerezni, meg kell mutatnunk, hogy kiérdemeljük a szurkolók bizalmát.

Szergej Rebrov

(fradi.hu)