Egy hónap múlva, május 4-én fogadjuk a lilákat az Üllői úton – és ami még fontosabb, szombaton a Paksot. Múlt hét pénteken a GraboPress jóvoltából jelentettük, hogy 14500 hely foglalt – azóta további 2000 jegy ment el a derbire, melynek a pontos időpontját a mai napig nem jelölte ki az MLSZ… A B-kártyás szektorok közül a C1-ben van még mintegy 150 szabad hely, valamint a C-lelátón és a kapu mögötti D szektorokban találhatóak még nagyobb üres részek, a családi szektor és a VIP is közel van a telihez.

A MOL ellen bő két múlva vághatunk vissza a kupakiesésért, ellenük eddig mintegy 8600 jegy kelt el eddig, míg a szombati, Paks elleni meccsre 8000 belépő fogyott. Ez még, bízunk benne, nőni fog, a sérülésektől megtizedelt csapatunknak minden segítségre szüksége van, hogy megszerezze sorozatban hatodik győzelmét a harmincadik bajnoki címért folytatott harcban. Növekedési potenciál bőven van, a B-lelátón eddig csupán 1200 jegy fogyott és a tábor jó része az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján pénteken és szombaton szereti megváltani belépőjét.

Gyere ki szombaton te is, ahogy a MOL, a Dózsa és a Debrecen ellen is, legyünk mindannyian részesei a harmincadik bajnoki cím megszerzésének! A jegyeket, mint mindig, a Groupama Aréna oldalán és az Üllői úti jegyirodában szerezheted be.