Nehezen viselik a székelyek a vereséget – a Sportclub Csíkszereda hivatalos képviselője felháborító és elfogadhatatlan hangnemben beszélt clubunk játékosáról.

A törölt bejegyzés

Velünk ellentétben nem tudják méltósággal viselni a nagykülönbségű vereséget a csíkszeredai kék-fehérek: nem elég, hogy sportszerűtlenül játszottak, játékosuk az egyik vonalbírót inzultálta, nem vettek részt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, ezek mellett még Csató Imre közösségi oldalán is ámokat futott. Elsőként mondhatnánk, hogy a saját háza táján sepregessen, miután egy olyan játékost foglalkoztatnak, mint Becze Tihamér, aki korábban már a Fradi-játékosát, Nagy Lászlót is “nyugdíjba” küldte egy durva szabálytalansággal, ami után Lacusnak térdműtéten kellett átesnie pályafutása végén. Még a dózsások is szégyellik, hogy lila-fehérben játszhatott “Titi”, ez sok mindent elmond róla.

Nem beszélve a Vákár jégcsarnokban jellemző játékvezetői “hozzáállásról” (emlékezzünk csak a 2016-os mérkőzésre, ahol két szabályos egyenlítő találatunkat sem adták meg…), amiről minden csapat tudna mesélni.

De vegyük csak a tényeket: “mindenki láthatta mennyit változott a felfogásuk a tegnapihoz képest” – ez valóban így volt, mindenki láthatta, míg kedden mindkét csapat 6-6 percet tölthetett emberelőnyös játékban, addig szerdán ez 5-10 perc volt a Sportclub javára, köszönjük, hogy Imre bátyánk felhívta a figyelmünket erre!

Az pedig, ahogy Pavuk Attiláról ír, önmagát minősíti, szerencsére a fradisták az ehhez hasonló, szeredai trollkommandó által elkövetett megnyilvánulások ellenére is példamutatóan viselkednek a lelátón, megtapsolják az ellenfél szurkolóit, valamint velük éneklik el közösen a magyar és székely himnuszt.

Ati, te pedig verj be nekik pár gólt a hétvégén, annál jobb választ nem adhatnál!

Hajrá, Fradi!