Nézzük Lovréék adatait.

A szlovákok és a horvátok ellen is remekül teljesítő Lovrencsics a tótok ellen 41-ből 28-szor passzolt pontosan, 9 hosszú labdájából 8 volt sikeres – köztük a kulcspassza is Orbán fejére. 19 párharcából mindössze kettőt vesztett el, 9-et nyert meg. Mind az öt fejpárbaját megnyerte. Hétszer lopott labdát, egy becsúszó szerelése volt, 14-szer vesztette el, 12-szer szerezte vissza a labdát. 5-ször mentett. Két lövéséből egy talált kaput (xG 0.12). Két lövést készített elő (xA 0.15), 2 szabálytalanságot szenvedett el.

A horvátok ellen 26 passzából 22 volt jó (a 4 rossz passzból 2 remek indítás volt Szalai elé). 9 párharcból 3-at vesztett el, 3-at nyert meg. 4-szer lopott átadást, 5-ször adta el a labdát, 4-szer szerezte vissza. 7-szer mentett, három becsúszó szerelése volt. 2 szólója volt.

Varga Roland a megsérült Nagy Dominik helyére balszélsőként beállva 60 percet töltött a pályán a horvátok ellen (9 perc volt összesen a ráadás), 1 lövése nem talált kaput (0.05), 5 passzából 2 volt pontos, közte két rossz beadással (az egyik ilyen vezetett a második gólt megelőző szöglethez). 4 cseléből 2 volt jó, 11 párharcból 4-et nyert, 3-at vesztett el, 1 átadást lopott le, mindössze egyszer vesztette el a labdát. Támadásban igencsak el volt szigetelve, mindössze három labdát kapott, így inkább a védekezésből vette ki a részét.

Blazic a szlovének Izrael és Macedónia elleni meccsén is a padon maradt, érdekesség, hogy a szomszédunk utolsó öt válogatott meccse 1-1-re végződött.

Szignyevics kezdő volt a fehéroroszok pénteki 4-0-ás hollandok elleni vereségekor, 62 percet töltött pályán. 6-szor passzolt, 3 volt jó ezek közül, 13 párharcából 2-t nyert meg, 9-et vesztett, 2-szer lopott átadást és 13-szor vesztette el a labdát. 1 lövést készített elő, 5-ször kapott labdát. Az északírek elleni 2-1-es idegenbeli vereségkor a padon maradt.