Öregfiú csapatunk kiütötte az MTK-t.

Listavezető öregfiúk labdarúgócsapatunk az MTK-t fogadta a bajnokság 14. fordulójában. A Fradi nagyszerűen kezdte az első félidőt egy jó erőkből álló MTK ellen, és Holló két góljával hamar magabiztos vezetést szereztek a zöld-fehérek. A félidőt jelző sípszóig még Lisztes és Bubcsó is eredményesek voltak, így négygólos előnnyel mehetett szünetre Dzurják József csapata.

A Fradi a második félidőben sem lassított, a közelmúlt két sztárja váltott gyorsan gólt a második negyvenöt perc elején. Előbb Kenesei Krisztián szépített, de Lisztes visszaállította a négygólos különbséget. Kenesei újabb két góljával kiegészítette mesterhármasát, és ezzel 5-3-ra felzárkózott az MTK, de innentől nem volt megállás, jött a Fradi-henger: sorrendben Jovánczai, Fehér Ádám, Jordáki, Lazics és ismét Jordáki is betaláltak, így gólzáporos, 10-3-as győzelmet arattunk.

Nagyszerű napot fogtunk ki, minden játékosom nagyon motiváltan és parádésan futballozott. Egy jó nevekből álló MTK-t gyönyörű gólokat szerezve, ilyen arányban is megérdemelten győztünk le” – nyilatkozta a lefújást követően Dzuják József, az FTC vezetőedzője. A Fradi ezzel továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát.

Férfi labdarúgás, öregfiúk
FTC 10-3 (4-0) MTK
Gólok: Holló 2, Jordáki 2, Lisztes 2, Bubcsó, Fehér, Jovánczai, Lazics

Nagy T. – Ebedli (Szeiler), Balogh, Keller, Fehér Á. – Lazics (Zsolnai), Szekeres T. (Szenes) – Lisztes (Ulicska), Józsi (Jordáki), Bubcsó (Jovánczai) – Holló (Lengyel)

Fradi.hu