A győztes bejut a holnapi döntőbe.

Női kézilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Debrecen, Főnix-csarnok, 13.00: Dunaújvárosi Kohász – Ferencváros
Jegy: 5000 – 7500 Ft (kétnapos), online megvásárolható.
TV: M4 Sport

Bíró Blanka

Hogy mi lehet a legfontosabb ezen a kupa-hétvégén? A szombati meccs, hogy ott maximális koncentrációval lépjünk pályára!

Kovacsics Anikó

Számunkra kedvezően alakult a sorsolás, de lépésről-lépésre haladunk, és egyáltalán nem becsüljük le a Dunaújvárost sem. Szeretnénk mindenesetre döntőt játszani és ott mindent kiadni magunkból. Egyetlen meccsen bármi megtörténhet, és a közelmúltban láthattuk, hogy ha extra teljesítményt nyújtunk, akkor a Győr ellen is lehet esélyünk. Hétről-hétre fejlődik a csapat, egyre egységesebbé, összeszokottabbá válunk, így bizakodó vagyok, hogy március közepén nagy eredményre leszünk képesek. Érdekessé teszi a négyes döntőt, hogy semleges helyszínen, Debrecenben rendezik meg, de biztos vagyok benne, hogy nagyon sok szurkolónk elkísér minket és átsegítenek majd bennünket az esetleges holtpontokon.

Elek Gábor

Ha minden jól megy, akkor két és fél hónap leforgása alatt negyedszer találkozhatunk majd a Győrrel a Magyar Kupa döntőjében, ami igazán különlegessé teszi ezt az időszakot. Persze, előtte még a Dunaújvárost sem szabad fél vállról venni, hiszen éppen a DKKA ellen tapasztaltuk meg két évvel ezelőtt, hogy ha a kupa elődöntőjében dekoncentráltan kézilabdázunk, akkor meg kell szenvednünk a sikerért. Speciális esemény az évben a négyes döntő, hiszen ezt leszámítva legfeljebb a Bajnokok Ligájában fordul elő, hogy két nap leforgása alatt kétszer is pályára lépünk. Az előzetesen egyébként feltétlenül pozitív, hogy ezen a hétvégén a szabályok értelmében Pásztor Noémire és reményeink szerint Bobana Klikovacra is számíthatunk.

Fradi.hu, MKSZ