Az utóbbi időben pazar formát mutató Nando szerint egészséges önbizalommal várják a következő meccseket.

Az elmúlt fordulókban, valamint a Magyar Kupában is kiváló formában játszottál, minek köszönhető ez?

– Úgy gondolom, nemcsak én, hanem az egész csapat nagyon jól játszik az utóbbi időben, mindenki a legjobbját nyújtja. Nagyon keményen dolgozunk, mindenki boldog, és ez látszik is a pályán. Külön öröm, hogy nekem jól megy de a legfontosabb az, hogy a csapat tovább tudja vinni ezt a teljesítményt.

Az utolsó két bajnokin 11 gólig jutottunk, rendkívül erős a támadójátékunk. Fent tudjuk tartani ez a formát?

– Komoly önbizalommal rendelkezünk, de nem szabad elszállnunk, nyugodtnak kell maradnunk. Minden egyes találkozón meg kell őriznünk a hidegvérünket, ha szervezetten működünk, ilyen jól mennek a dolgok. Viszont nem csak a támadójáték az erősségünk, hiszen gólt sem kaptunk az elmúlt két bajnokin. Egyben van most a csapat, kiváló az összhang közöttünk, a legfontosabb az, hogy ez az összhang megmaradjon, és akkor sokra lehetünk képesek!

A hétvégén az örökrangadó következik, majd a Vidivel játszunk a kupában. Mennyire fontos ez a két találkozó a szezon szempontjából?

– Még nem a kupaösszecsapásra kell gondolnunk, hanem a bajnokira. Biztosan nehéz mérkőzés lesz, de ezért dolgozunk, hogy minden egyes alkalommal a legjobbunkat nyújtsuk. Bízom benne, hogy a kemény munka a pályán is megmutatkozik, győzni megyünk az MTK ellen! Először nyernünk kell a hétvégén, utána koncentrálunk a Vidi elleni mérkőzésre. Nem szabad előre tekintenünk, mindig a következő kihívás a legfontosabb!

forrás: fradi.hu