Idegenben folytatódik a Bajnokok Ligája középdöntője.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, középdöntő, 2-es csoport, 5. forduló
Győr, 19.30: Győri ETO – Ferencváros
Jegy: 5000 – 6000 Ft (a helyszínen is lehet még vásárolni – info)
TV: EHFtv és SportTV

Kovacsics Anikó, Mészáros Rea és Schatzl Nadine nyilatkozott a mérkőzés előtt:

Győr-Fradi meccs tét nélkül? Na, ez kizárt… Ha leállnánk kavicsot dobálni, még abból is presztízs lenne…” – egyértelműsítette a helyzetet Elek Gábor. Az elmúlt időszakban ráadásul nagyon ritkán sikerült az ETO-t otthonában megszorongatni, vagyis, ha épp semmi nem múlna ezen a hatvan percen, akkor is lenne motiváció.

Hazai pályán és semleges helyszínen mostanság rendre jól megy nekünk a Győr ellen, de nagyon szeretnék most már idegenben is győzni” – magyarázta Bíró Blanka.

Még benne van a fejekben az egy hónappal ezelőtti meccsre való felkészülés, hogy kire, mire kell összpontosítani. Mindkét csapat ismeri a másik gyengéit és erősségeit, majd kiderül, melyik tudja hatékonyabban kihasználni. A papírforma legutóbb nem feltétlenül azt jelezte, hogy pontot szerezhetünk, de ilyen a sport, remélem, most is sikerül a bravúr. A ziccerek befejezésére és az eladott labdákra nagyon oda kell figyelnünk, mert a lerohanásokban az ETO talán a legjobb a mezőnyben. A győri meccsen mindenki ki fogja zárni magában a tényt, hogy már továbbjutottunk a negyeddöntőbe, és mindenki felspannolja magát. Ez a legnagyobb női rangadó itthon, egy ‘el Clásico’, ha lehet így fogalmazni” – nyilatkozta a meccs előtt Lukács Viktória.

Fradi.hu, NS nyomán.