A Fradi korábbi szponzora ismét támogatja tippelős játékunkat – a bajnokság utolsó harmadára további nyereményekkel bővül a góltotó.

Az Üllői129 Góltotó Unibet részéhez is bárki, bármikor csatlakozhat. Feltétel az Unibet felhasználói fiók megléte. Ha nincsen, akkor a következő linket használva elkészítheted unibetes felhasználódat: Unibet Üllői129 fiók regisztráció. A fordulók tippelési felületén lesz majd egy nem kötelezően kitöltendő mező, ahol meg lehet adni az Unibet fiók azonosítót.

Minden forduló után nyereményeket osztunk ki azok között a tippelők között, akik rendelkeznek Unibet felhasználói fiókkal és ezt meg is adták a tippelési felületen. A fogadóirodával kötött megállapodásunk szerint minden egyes forduló után 30000 Ft jóváírást oszthatunk szét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az első helyezett 6000 Ft, a 2-3. 3500 Ft, a 4-6. 2000 Ft, a 7-10. 1500 Ft, a 11-15. pedig 1000 Ft jóváírást nyer, amelyet az eredményhirdetés utáni napokban írnak jóvá az Unibet számlán, mint bónusz, ennek megtörténtéről értesítő emailt küldünk majd, melyhez egy útmutatót is csatolunk, amelyben le lesz írva, hogyan lehet aktiválni a bónuszt.

Az Unibet felhasználói fiókkal rendelkező játékosaink a fogadóiroda által biztosított tárgynyereményekért is versenyezhetnek, a szezon vége után a legjobbak külön díjazásban részesülnek.