Andris örült, hogy gólpasszal tudta segíteni Szignyevicset.

– A tavaszi szezon eddigi legsimább győzelmét arattuk, amihez te is hozzájárultál. Hogy érzed magad?
– Nagyon jól! Nem gondoltam volna, hogy a mester engem választ a végén, és beállhatok, de nagyon örülök neki, hogy megkaptam a lehetőséget, annak pedig külön is, hogy gólpasszal tudtam meghálálni a bizalmat.

– Mit mondott neked, mielőtt beküldött a pályára?
– Hogy igyekezzünk stabilabbá tenni a középpályát, mind védekezésben, mind azzal, hogy sok, pontos passzal magunknál tudjuk tartani a labdát. Azt kérte, hogy igyekezzünk megtartani az eredményt, de ha lehetőség nyílik rá, próbáljuk meg növelni is az előnyünket. Örülök neki, hogy az utóbbi forgatókönyv valósult meg.

– Amihez te is alaposan hozzájárultál, hiszen gólpasszt adtál.
– Igen, kiváló labdát kaptam, amivel be tudtam mozogni az üres területbe, és ki tudtam szolgálni Sihnevichet. Örülök, hogy hozzá tudtam segíteni az első góljához!

– A téli erősítések ellenére folyamatosan a keret tagja vagy, szerdán kezdő voltál, most is beállhattál, számítottál rá, hogy ennyi lehetőséghez jutsz a tavasszal?
– Ehhez hozzájárul az is, hogy vannak sajnos sérülések is, de ha már így alakult, igyekszem élni a lehetőséggel és meghálálni a bizalmat.

– Kiváló játékkal nyertünk, a tavasszal most játszottunk a legjobban. Te is így láttad?
– Mindent megtettünk azért, hogy ne csak a győzelem legyen meg, hanem minél jobban ki tudjuk szolgálni a nézőket is. Így mentünk fel a pályára, ennek lett az eredménye a négygólos győzelem. Úgy érzem, most kárpótolni tudtuk valamennyire a szurkolókat, remélem, a továbbiakban is ilyen játék jellemez majd minket!

Fradi.hu