Türelmet kér edzőnk.

– Egyet aludva a tegnapi mérkőzésre, hogy látja a találkozón történteket?
– Az eredménnyel elégedett vagyok, de azt látom, hogy még akadozott sokszor a játék. Biztos vagyok benne, hogy ki tudjuk javítani a hibáinkat, ezen dolgozunk már ma is. A kupatalálkozók mások, mint a bajnoki mérkőzések, de most már nem is ezzel foglalkozunk, hanem a szombati mérkőzéssel, ami nagyon fontos lesz a számunkra.

– A találkozót követő sajtótájékoztatón szóba kerültek a szurkolók is, hogyan tekint vissza most a meccsen tapasztalt reakciójukra?
– Fontos elmondanom, hogy tökéletesen megértem a drukkereinket! Ők is szeretnének jó futballt és sikereket látni, ahogy én és az egész csapat is. Mindent megteszünk ezért napról napra! Természetes, hogy ha jön egy-két rosszabb eredmény, akkor nem lesznek boldogok. Tegnap is voltak problémáink, különösen az első félidőben, de úgy gondolom, hogy a szurkolóinknak segíteniük kell a játékosainkat. Előfordul, hogy egy labdarúgó nehéz helyzetbe kerül, van, hogy elveszti az önbizalmát, de ekkor segíthet igazán a lelátó népe, hogy vissza tudja szerezni a magabiztosságát. Amint vége van a találkozónak, és veszítettünk, akkor természetesen kifejezhetik, hogy nem tetszett nekik, amit láttak. Úgy érzem, tegnap a második félidőben is koncentráltak tudtunk maradni, kialakítottunk újabb helyzeteket, és meg is tudtuk szerezni a második gólunkat.

– A tegnapi meccs után külön hangsúlyozta, hogy ha elmarad a győzelem, elfogadja a kritikát, de a mérkőzés közben kéri a szurkolók biztatását.
– Szükségünk van arra, hogy a drukkereink segítsenek a játékosainknak abban, hogy jobb teljesítményt tudjanak nyújtani, hogy még többet tudjanak kihozni magukból. Most is arra kérem őket, támogassanak bennünket a mérkőzés közben, és csak utána kritizálják a csapatot akkor, ha rászolgált!

– Mit látott ma a játékosokon, hogy reagáltak a történtekre?
– Beszélgettünk ma erről az öltözőben, nekik is hangsúlyoztam, hogy nagyon fontos, hogy egységet alkossunk a szurkolótáborunkkal. Fontos, hogy ha a meccs után kíváncsiak arra, hogy mit miért tettünk, legyünk mindig nyitottak feléjük, igyekezzünk kielégíteni az igényeiket. Amint tegnap is mondtam, biztosan nem lesz olyan, hogy minden szurkoló elégedett azzal, amit lát. Van, aki a hosszú indításokat szereti, más azt, ha a csapata körbejáratja a labdát, megint mások azt, ha a biztos védekezésből épít látványos kontrákat. Türelmet szeretnénk kérni, nem vagyunk a világ legjobb csapata, hogy minden héten brillírozunk a pályán, de minden nap keményen dolgozunk azért, hogy elégedettek legyenek velünk a szurkolóink!

forrás: fradi.hu