Amellett, hogy csalódott mindenki, pozitívum is van vezetőedzőnk szerint – a két szakember egyetértett abban, hogy megérdemelték a lila-fehérek az egy pontot.

Szergej Rebrov

Igazi derbi volt, próbáltuk kontrollálni a labdát, de ma ez jobban sikerült ellenfelünknek, jobbak voltak, mint a hazai találkozón, volt egy-két helyzetünk, de úgy gondolom, hogy megérdemelték a gólt és az egy pontot. Nem történt semmi különleges, persze most csalódottak vagyunk, mindenki az az öltözőben, de mondtam a fiúknak, hogy semmi gond, 9 ponttal vezetjük a bajnokságot. Nem szeret senki ilyen góllal pontokat veszíteni, de jó derbi meccs volt mindkét fél részéről.

Nebojsa Vignjevic

Boldognak kell lennem ezzel az egy ponttal, úgy gondolom, hogy meg is érdemeltük, de nem azért, mert nagyon jól játszottunk, hanem mert mentünk előre, nyomtunk. A különbség a két csapat között az, hogy a Fradi, ha nem is játszik jól, ott vannak az egyéni kvalitások, amik eldönthetik a meccset. Nekünk pedig csak a csapatmunka van. Az első húsz percben nem voltunk jók, később hiába volt nálunk a labda, a kapu előtt nem voltunk elég agresszívak, nem alakítottunk ki helyzeteket. A küzdéshez gratulálok a játékosoknak, se mi, se a Fradi nem a legjobb formáját mutatta ma.