Hogy írjon alá csapatunkhoz.

A zöld-fehérek bomba üzletet kötöttek, ugyanis a brazil támadó ingyen érkezett – január elsején járt le a kontraktusa az Eppel Mártont (27) is foglalkoztató kazah Kajrat Almatinál, így klub nélküli volt –, ám nem volt könnyű őt Budapestre csábítani.

Információnk szerint a Fradi tavaly novemberben kereste meg először a mindkét szélen bevethető focistát, ám akkor még esélytelennek tűnt az üzlet, ugyanis úgy volt, hogy Dél-Kelet-Ázsiában folytatja pályafutását. Aztán a klubvezetés kezdte meggyőzni: a hét elején pedig megérkezett Budapestre, s már át is esett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Úgy tűnt, a hét közepén aláírhatja a szerződését, csakhogy még mindig akadtak kételyei azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon akar-e játszani.

Úgy tudjuk, csütörtökön már mindenben – köztük az anyagiakban is – megegyeztek a felek, de Barbosa úgy állt fel a tárgyalóasztaltól, hogy bizonytalan és még átbeszélné a családjával a dolgot. Ekkor az FTC elnöke, Kubatov Gábor (52) és sportmenedzsere, Hajnal Tamás (37) elvitte a futballistát a stadionba, fel az elnöki skyboxba, ahol addig győzködték, míg belement a szerződéskötésbe, azaz a Ferencváros játékosa lett.

Blikk