A Honvéd edzője szerint alaposan felkészültek.

Supka Attila

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Mind a két csapat arra használta fel a felkészülését, hogy megismerje a másik csapatot, gondolok itt arra, hogy a Ferencváros is többször eljött és megnézte a meccseinket Törökországban, mint ahogyan mi is megnéztük, kielemeztük őket.

Szeretnénk, ha a mi akaratunk érvényesülne és eredményesen tudnánk szerepelni a Groupama Arénában, ami sajnos azóta nem sikerült a Honvédnak, mióta megépült az új stadion, bízom benne, hogy ez lesz az első olyan alkalom, hogy pontokat tudunk szerezni. Minden csapatnak megvan az erőssége, a gyengéje.

Mi is leültünk, többször videóztunk a játékosokkal, reméljük, hogy azok a dolgok, amikről beszéltünk, ülni fognak a mérkőzésen. Nem volt annyi idő a fizikai képzésre, egyből el kellett kezdeni az olyan jellegű munkát, amivel a mérkőzésre fel tudtunk készülni. Az edzőtáborban négy olyan meccset játszottunk, amiből lehet építkezni. Bízom benne, hogy azokat a tapasztalatokat, amiket szereztünk ezeken a mérkőzéseken, tudjuk hasznosítani a bajnokikon és viszont látjuk azokat, amiket gyakoroltunk.

forrás: honvedfc.hu