Az elmúlt esztendő legjobb védekező játékosának megválasztott beállónk szerződést hosszabbított clubunkkal.

Háfra Noémi és Bíró Blanka szerződés hosszabbítása után újabb nagyszerű hírről számolhatunk be női kézilabdacsapatunkkal kapcsolatban: a 2013. óta a Ferencvárost erősítő kiváló beálló, a 2018 legjobb védő játékosának megválasztott Mészáros Rea további egy plusz egy évvel hosszabbított klubunkkal!

Rea az elmúlt hónapokban különösen nehéz helyzetbe került, hiszen Bobana Klikovac, majd Danick Snelder sajnálatos sérülése után egyedül maradt beállóként a felnőtt keretben, de játékosunk nagy szívvel és kiváló teljesítménnyel oldotta meg a feladatot – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Mindenképpen szerettük volna őt megtartani, és szerencsére úgy éreztük, hogy ő is szeretne a Fradiban maradni. Nagyon örülünk, hogy gyorsan sikerült megállapodnunk és a továbbiakban is a kötelékünkben marad.

A beálló a különösen nagy őszi terhelést követően a magyar válogatottal is posztja elsőszámú játékosaként utazott az Európa-bajnokságra, és meghatározó szerepe volt az együttes remek szereplésében.

Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbíthattam, hiszen jól érzem magam a Ferencvárosnál, bíztam benne, hogy kapok ajánlatot a klubtól, mert itt nagyon komoly célokért küzdhetek és minden nap fejlődhetek – magyarázta mosolyogva a még mindig csak huszonnégy esztendős beállónk, Mészáros Rea. – Nem szoktam rajta gondolkodni, hogy milyen rég játszom már a Fradiban, de nagyon jó érzés, hogy 2013 óta itt vagyok. Sokat változtam az elmúlt években, komolyodtam és hiszem, hogy jobb játékossá is váltam. Az őszi szezon közepén, amikor kiderült, hogy hosszú időn át egyedül maradok beállóként a csapatban, akkor azért kicsit tartottam a helyzettől, de úgy gondoltam rá, hogy itt a lehetőség, amikor megmutathatom, mire vagyok képes, amikor igazán oda kell tennem magam. Nagyon örülök, hogy meg tudtam oldani a feladatot, és remélem, hogy a jövőben is segíthetem a csapatot.

Fradi.hu