Öt ellenfelünk lesz két hét alatt, az első 14-én.

Véget ért a téli pihenő, jövő héten újra munkába áll az NB I-et ötpontos előnnyel vezető labdarúgócsapatunk, hogy felkészüljön a tavaszi szezonra. Játékosainknak először kedden kell a Népligeti Sporttelepbe érkezniük.

Csapatunk nem sok időt tölt itthon, hiszen pénteken elindul a törökországi edzőtáborba. Sergei Rebrov irányítása alatt Belekben január 11-étől január 26-áig több mint két héten keresztül dolgozik majd a teljes csapat, hogy a hazaérkezést követő héten már meg is kezdje a bajnokságot a negyedik helyezett Budapest Honvéd elleni összecsapással.

Törökországban természetesen több edzőmérkőzést is játszanak a mieink.

A tervek szerint január 14-én, hétfőn a román ötödik Viitorul Constantával, egy nappal később, kedden szintén egy román ellenféllel, a Liga I 8. helyén álló Gaz Metannal mérkőzünk meg. Január 19-én, szombaton a svájci első osztály 7. helyezettje, a Sion, míg 20-án, vasárnap a lengyel 7., a Korona Kielce ellen játszunk edzőmeccset.

Január 25-én, pénteken pedig két mérkőzésen is pályára lépünk: délelőtt a román élvonal harmadik helyén álló Craiova B-csapata, míg délután ugyanezen klub A-csapata ellen.

Fontos kiemelni, hogy ez tervezett program, amely még változhat.

Az FTC törökországi edzőmeccsei (tervezett program)

Január 14., hétfő 13:00 – FTC-Viitorul Constanta (román I.)
Január 15., kedd 15:00 – FTC-Gaz Metan (román I.)
Január 19., szombat (pontos időpont később) – FTC-Sion (svájci I.)
Január 20., vasárnap 13:00 – FTC-Korona Kielce (lengyel I.)
Január 25., péntek 09:00 – FTC-Craiova „B” (román I.)
Január 25., péntek 15:00 – FTC-Craiova „A” (román I.)

(fradi.hu)