A vízilabda szövetség köszöntötte és jutalmazta pólósainkat.

Szombaton este ünnepélyes keretek között emlékplakettet vehettek át Vári Attilától, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöktől az FTC-Telekom játékosai és szakmai stábja.

A sűrű versenynaptárnak köszönhetően szombaton este, a Szuperkupa-meccs után volt idő megállni egy pillanatra. A férfi Európai Szuperkupában a Bajnokok Ligája-győztes Olympiakosz Pireuszt emlékezetes csatában legyőző FTC-Telekom együttesét is köszöntötte a Magyar Vízilabda Szövetség. A Szolnok elleni Tippmix Szuperkupa-meccsnek helyszínt adó Komjádi-uszoda mellett található Tommy Napoliban történt meg mindez – Vári Attila elnök a csapat játékosainak és vezetőinek címzett beszédében így fogalmazott: „Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetünk, hiszen nem csak a Ferencvárosnak, hanem a Magyar Vízilabda Szövetségnek is hatalmas siker, hogy az Európai Szuperkupát elhódítottátok. Büszkék vagyunk rátok! Fontos kiemelni, hogy a hátteret a klub adja, Nyíri Zoli barátunk a háttérben pitbullként harcol, hogy minden megfelelően működjön azért, hogy ti a mindennapokban tudjatok edzeni, és ennyi nemzetközi mérkőzést tudjatok játszani. Ehhez jön még természetesen a szakmai háttér, Zsolt a stábjával a szívét lelkét beleadja, és még sorolhatnám. Rengeteg ember munkája benne van, hogy itt lehettek, és a vízben kiválóan teljesítetek. Boldog vagyok, mert ezzel a Szuperkupa-győzelemmel hazai közönség előtt, a Magyar Vízilabda Szövetséggel közös rendezésű mérkőzésen fantasztikus vízilabda-estét tudtunk adni a nézőknek.

A Fradit kétmillió forintos jutalomban részesítette a Magyar Vízilabda szövetség. A klub nevében Nyíri Zoltán mondott köszönetet, aki megígérte, a jövőben is azon lesznek, hogy sok hasonló ilyen estében legyen része a megjelenteknek.

Ezt követően a szövetség nevében Vári Atilától névre szóló díszes emlékplakettet vehettek át a játékosok, azaz Gárdonyi András, Sedlmayer Tamás, Kállay Márk, Pohl Zoltán, Vámos Márton, Mezei Tamás, Német Toni, Nikola Jaksics, Aaron Younger, Varga Dénes, Jansik Szilárd, Stefan Mitrovics, Gór-Nagy Miklós, Vogel Soma, Turnai András, Gál Dávid, illetve a vezetés, Varga Zsolt vezetőedző, Nyéki Balázs másodedző, Katona Norbert technikai vezető, Kovács Dániel kommunikációs vezető, valamint Madaras Norbert szakosztályelnök és Nyíri Zoltán operatív igazgató.

MVLSZ nyomán.