Az FTC Lotfi Begi zenéjével és videójával kívánja meghálálni az egész éves biztatást minden zöld-fehér szurkolónak!

Szeretnénk megköszönni szurkolóinknak a kitartó, fanatikus és fantasztikus szurkolást, ezért különleges karácsonyi ajándékkal készültünk!

A népszerű, Fradi-drukker zenész, Lotfi Begi a Ferencváros 2017-es kirekesztés ellenes kampányához készített zenét szurkolóink „Mi vagyunk a Ferencváros!” rigmusát felhasználva. Ez a zene minden hazai mérkőzésünk alkalmával megszólal a Groupama Arénában.

Fradi-drukkerként sokszor gondoltam már rá, hogy jó lenne felfrissíteni és dalt készíteni azokból a rigmusokból, amik elhangzanak a lelátón. A „Mi vagyunk a Ferencváros!” volt ennek az első kísérlete, ami a klub tavalyi kirekesztés ellenes kampányára készült. Ez a megmozdulás egy komoly hangvételt kívánt, ám végül, ami elkészült, azt inkább emelkedettnek mondanám. Ennek a folytatása a mostani videó, ami az őszi, Újpest elleni derbi felvételeiből készült, ahol olyan hangulat volt, ami nemcsak ország-, hanem világszerte is elismert. A célunk az volt a videóval, hogy aki jár meccsre, újra átélje ezt az életérzést, aki pedig nem, az belekóstolhasson. Terveim szerint ez csak az első lépés, és ha minden jól megy, hamarosan további Fradi-dalok érkeznek! – mondta a videóval kapcsolatban Lotfi Begi.

A szám ide kattintva tölthető le.