Nem sokáig ünnepelhettük a hétvégi Magyar Kupa-győzelmet, ma este újra fontos találkozó vár ránk.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 5. forduló
Komjádi-uszoda, 20.30: Ferencváros – Egri VK
Jegy: 2000 Ft – a szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre!
TV: M4 Sport

Sedlmayer Tamás

Eléggé fáradtak vagyunk, érzem magunkon, milyen kemény menetelésen vagyunk túl, kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták a többséget. Ám ezen a két meccsen – ma BL, hétvégén magyar Szuperkupa – semmi sem számít! Vagyunk annyira jó és komplex csapat, hogy megbirkózzunk ezekkel a problémákkal. A kedvező folytatás miatt mindenképpen nyerni akarunk az Eger ellen.

Vámos Márton

Szerencsére ismét egy kupagyőzelem után vagyunk, de az ellenfelünk pihenhetett és készülhetett ellenünk. Mégis, biztosak vagyunk abban, hogy megnyerjük az utolsó BL-meccsünket a 2018-as esztendőben.

Varga Zsolt

Nyilván most egy kicsit másként néz ki a két csapat egymáshoz viszonyított helyzete, az Eger tudott jobban pihenni és felkészülni erre a mérkőzésre, ez teljesen egyértelmű. Mi a hétvégén tényleg fontos és nehéz mérkőzéseket játszottunk. A BL-szereplésünk szempontjából itthon, az Eger ellen ez a három pont számunkra rendkívül fontos, ezt mindannyian tudjuk. Negyedszer játszunk az egriekkel ebben a szezonban, a két csapat szerintem már elég jól ismeri egymást. Természetesen ennek ellenére megnéztem még a legutóbbi mérkőzésüket is, hogy lássam, van-e valami új, változtattak-e bármit a korábbiakhoz képest. Ami az “egészségügyi helyzetet” illeti, az napról napra változik, nagyjából mindenki átment a megfázásos, torokfájós időszakon, mindig van egy-két ember, aki éppen elkapja, de hát ez ilyen. Azon sem lehet csodálkozni, ha kicsit fáradtak a játékosaink azután a terhelés után, amit az elmúlt hetekben kaptak. Így kell tudnunk jól játszani, megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek a mérkőzésen biztosan meglesznek, minimalizálva a hibákat és maximalizálva az említett lehetőségek kihasználását.

LEN, NS, VLV