Szélsőnket kérdezték a hétvégi bajnoki előtt.

– A kupában sikerült a továbbjutás, milyen volt a találkozó?

– Mindig nehéz lehet egy olyan csapat ellen játszani, aminek nincsen vesztenivalója. A körülmények nem voltak egyszerűek, de profik vagyunk, ilyen pályán is nyernünk kell. Amint megszereztük az első gól, nem volt megállás, nyilvánvalóan segített a piros lap is, de onnantól sikerült úgy játszanunk, ahogy azt a szurkolók és az edző is elvárta tőlünk.

– A hétvégén folytatódik a bajnokság a Mezőkövesd ellen. Idegenben nehéz dolgunk volt: mennyire számítanak kemény ellenfélnek?

– Nagyon erős kontratámadásaik vannak és nehéz átjutni a védelmükön. Mind a tizenegy ember védekezik, és az első adandó lehetőségből kontráznak. Itthon játszunk, bízom benne, hogy sokan kijönnek és szorítanak majd nekünk. A legfontosabb az, hogy amit az edző kér tőlünk és megvalósítunk edzésen, az a hétvégén is működjön, és akkor meg fogjuk nyerni a mérkőzést!

– A Mezőkövesd után jön az utolsó őszi forduló a MOL Vidi FC ellen: lehet ez a találkozó a szezon első felének tetőpontja?

– Az ilyen meccsek dönthetik el a bajnoki címnek a sorsát! Fontos, hogy az élen zárjuk a szezon első felét, és nem szeretnénk pontokat hagyni Székesfehérváron! A győzelem a cél az utolsó két találkozón, mindent megteszünk azért, hogy boldogan mehessünk a karácsonyi szünetre!

Fradi app