Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a tizenegyedik hétről.

Szomorúan konstatáltuk, hogy az utolsó olyan hétre került sor a program során, amikor edzéseken veszünk részt, mivel a záró héten már csak egészségügyi felmérés és búcsúest vár ránk.

Öröm volt az ürömben, hogy a szervezők már előre jelezték, hétfőn és csütörtökön is a Groupama Arénában fogunk edzeni. A hétfői napon tehát a stadionban találkoztunk, és a hazai öltözőben kezdtük Bogi rövid előadásával az egészséges táplálkozás kapcsán. Végigvettük, hogy melyik vitamin, ásványi anyag miben található, és milyen hatással van szervezetünkre. Jelen voltak a T-com részéről is, folyamatosan fotóztak, videóztak minket, készíteni fognak egy kis összeállítást, amelyet majd várhatóan valamelyik hazai meccs előtt vagy két félidő között a stadionban is le fognak vetíteni. Az elméleti előadás után jött még egy rövid erősítő edző kör, amelynek a második részében nem az edző teremben, hanem a stadion egy-egy emeletén kerítettünk sort! :) Ezt követően a szervezők részéről további kedves gesztusban részesültünk: jöhetett egy múzeumlátogatás és rövid stadiontúra.

Csütörtökön nagy nap volt, az utolsó edzésre került sor. Ennek alkalmából egészségszakértőnk, Bogi és Bence, az erőnléti edzőnk is minden gyakorlatot velünk együtt végzett. Nagyon kemény edzést csináltunk az utolsó alkalommal, amelynek a végén még 20 perc futás is következett kint a pálya körül. Ez az a része a Groupama Arénás edzéseknek, amit nagyon kedvelek, különös érzés az üres, de gyönyörű stadionunkban futni, mindenkinek ajánlom ezt az élményt!

lorinc82