Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a tizenegyedik hétről.

A tizenegyedik hét

Finisébe érkezett a program, hiszen elértünk az utolsó aktív, közös mozgással töltött héthez. Ezen a héten mindkét alkalommal a Groupama Arénában voltunk. A menetrend részben a szokásos. Hétfőn birtokba vettük a már „jól” ismert öltözőket (hölgyek a bíróit, férfiak a vendégcsapatét – itt gondolhatnánk azt, hogy ugyanott öltözünk, ahol az Újpest, de én inkább azt gondolom, hogy ott öltözünk, ahol a Chelsea).

Az elméleti előadás a CSAPAT öltözőjében volt. Így a tél közeledtével Bogival újra a vitaminokról és ásványi anyagokról beszéltünk. Bence ezúttal nem tartott előadást, helyette a Magyar Telekom képviselője beszélt nekünk néhány hasznos kütyüről (lépésszámlálók, aktivitás mérők) és alkalmazásról. Természetesen mikor csússzon hiba a gépezetbe, ha nem a technológiáról szóló előadáson, de a prezentációt ezúttal valamiért nem sikerült a kivetítőre varázsolni.

Az előadások után a bemelegítő teremben saját testsúlyos és eszközös feladatokat végeztünk, majd elmentünk egy speciális stadiontúrára. Ez azt jelentette, hogy minden emeleten végeztünk valamilyen erősítő gyakorlatot, az emeletekre természetesen lépcsőn feljutva. Ezután kultúrprogram következett, melynek során megnéztük a Fradi Múzeum kiállítását, majd egy újabb, ezúttal már hagyományos stadiontúrán is részt vehettünk. Itt megnéztük az FTC Skybox-át, a sajtószobát, és sok érdekes infót, pletykát is megtudtunk az itt megforduló sportolókról, hírességekről.

Csütörtökön újra a stadionba mentünk. Az edzés különlegességét ezúttal az adta, hogy mi állítottuk össze a feladatokat, valamint Bence és Bogi is velünk edzettek. A program a szokásos volt: saját testsúlyos erősítő gyakorlatok. A végén az igazán kemény legények és leányok kimentek futni Bencével a pálya köré (talán az idei ősz/tél leghidegebb estéje volt), az óvatosabbak Bogival maradtak nyújtani. Az intenzív rész ezzel véget is ért. Jövő héten még mérések és értékelések lesznek, reméljük egy kis focival fűszerezve.

Hajrá, Fradi!

csabtom