A vízilabda Bajnokok Ligája egyik legstabilabban teljesítő együttese érkezik otthonunkba, legalább olyan fontos találkozó lesz ez, ha nem fontosabb, mint a múltheti Szuperkupa. Emellett a szakosztály Mikulás-csomagokat is gyűjt ma a Cseppkő utcai gyermekotthon lakói számára. Hozz egyet te is!

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 4. forduló
Komjádi-uszoda, 19.00: Ferencváros – CNA Barceloneta
Jegy: 2000 Ft – a szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre!
TV: M4 Sport

Jansik Szilárd

A szokásos módon átvettük a Barceloneta taktikai elemeit. Jó a centerük és a kapusuk, magas százalékban használják ki az emberelőnyeiket. Ha ezt megakadályozzuk, akkor a legnagyobb fegyverüknek vesszük el az élét. A legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt, hiszen elöl előbb-utóbb úgyis betalálunk. Lehetséges, hogy a második-harmadik negyedig szorosan alakul az állás, viszont ha stabilak maradunk, fizikailag bárkit fel tudunk őrölni.

Vogel Soma

Olyan nehéz mérkőzés lesz, mint a Szuperkupa az Olympiakosz Pireusz ellen. A Barceloneta Európa egyik legjobb csapata, az elmúlt években háromszor voltak harmadikok, egyszer pedig elsők a Bajnokok Ligájában. Nagyon motiváltan várjuk, hogy összemérhessük velük erőnket a Komjádi-uszodában a fradisták előtt!

Varga Zsolt

Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, tényleg nagyon sűrű a program. A videók alapján – és persze a tavalyi eredményekből is kiindulva – úgy látom, hogy ez a Barceloneta legalább ugyanolyan erős, mint az Olympiakosz. A BL-ben az itthoni pontok rendkívül fontosak ezért nagyon lényeges, hogy az öröm okozta eufóriát ugyanúgy “fel kell tudni dolgozni”, mint egy fájó vereség miatti bánatot. Erre az Európai Szuperkupa megnyerése óta négy napunk volt és az ötödiken máris egy ilyen fontos mérkőzést játszunk. Természetesen tudom, hogy olyan tapasztalt játékosaim vannak, akik valamennyien megéltek már sok kudarcot és sok sikert, tehát e téren is van rutinjuk, tudják, hogy hogyan kell ilyen helyzetben “továbblépni”. Kérdés, hogy mennyire leszünk képesek magunkat úgy felszívni, ahogyan azt az Olympiakosz ellen tettük – ezen vagyunk, hogy sikerüljön. A csapat összességében rendben van, mindig vannak kisebb gondok, de megvagyunk, a korábbi sérültünkön, Nikicsen kívül nem lesz más hiányzó.

LEN, NS, VLV