Középpályásunk elmondta, hogy egyre többet készül a csapat a betömörülő védekezés feltörésére.

– A Paks ellen mutatkoztál be zöld-fehérben, sérülésed után visszatérve. Most ismét a Paks ellen készülünk: mennyivel lesz másabb a mostani összecsapás?

– Teljesen más így a helyzet, sokkal jobb erőben vagyok, több hetet végigjátszottam és egészséges vagyok azóta. Össze sem lehet hasonlítani a két mérkőzést, az én részemről teljesen más lesz. A csapat szempontjából is eltérő lesz a találkozó, hiszen idegenben játszunk, és bízom benne, hogy most nyerni fogunk!

– A tolnaiak ellen mindig nagyon nehéz dolgunk van, hogyan lehet feltörni a masszív védelmüket?

– Nem először fogunk ilyen csapattal találkozni a bajnokságban, mint a Paks. Egyre többet készülünk az ilyenfajta védekezés ellen. Nagy kulisszatitkokat nem szeretnék elárulni, de azt elárulhatom, hogy fel leszünk készülve. Ha türelmesen megvárjuk azokat a lehetőségeket, amiket kialakítunk, akkor át tudjuk törni ezt a masszív védekezést is!

– Az előző mérkőzés után Frimpong is említette, hogy begyakorolt szituáció után esett a gól. Minek köszönhető az, hogy bejönnek az ilyen figurák?

– Úgy érzem, hogy az utolsó mérkőzésnél azért is jött be az ilyen helyzet, mert nagy nyomást tudtunk helyezni a Kisvárdára. Rengeteget helyzetet alakítottunk ki, amikből szögleteket rúghattunk, és egyre agresszívabban támadtuk le az ellenfelet. Mindenki azt csinálta, amit gyakoroltunk, rengeteg szögletet rúgtunk és ebből kettő gól született.

– Három mérkőzés van hátra karácsonyig, mi a cél az utolsó őszi fordulókban?

– Nincs kérdés, meg kell nyernünk az összes találkozót!

Fradi app