A nőknél és a férfiaknál is keretet hirdettek a szövetségi kapitányok.

A női vízilabda válogatott Olaszország elleni Világliga / Európa Kupa selejtezős keretében clubunk játékosai közül ott van: Csabai Dóra és Kasó Orsolya.

A teljes keret: MVLSZ

Bíró Attila

A franciák elleni jó kezdés után fontos, hogy a játékosaink támadásban és védekezésben is biztonságban érezzék magukat, csak így lehet esélyünk az olaszok elleni idegenbeli mérkőzésen. A cél tehát a péntek és szombati, illetve a veronai edzéseken a játék biztonságossá tételén lesz.

A férfi vízilabda válogatott Málta elleni Világliga / Európa Kupa selejtezős keretében clubunk játékosai közül ott van: Jansik Szilárd, Mezei Tamás, Német Toni, Pohl Zoltán és Vogel Soma.

A teljes keret: MVLSZ

Märcz Tamás

December 9-én, vasárnap utazunk közösen a mérkőzés színhelyére, Szombathelyre. Aznap este edzünk, másnap délelőtt pedig még egy komolyabb gyakorlás lesz, nem olyan, mint ami a meccsnapon megszokott. A hétfő esti meccs után visszatérünk Budapestre és mindenki csatlakozik a klubjához. Mint a névsorból látható: jó néhány fontos játékos nem lesz a csapatban, úgy érzem, ez most jó lehetőség arra, hogy a fiatalok nagyobb szerephez jussanak. Erőltetett a menet a klubok számára, néhány játékost most kicsit tehermentesítek is ezzel megoldással. Nem lebecsülve a máltai csapatot, így is sokgólos győzelmet várok.

VLV