Blani szerződést hosszabbított clubunkkal.

A FradiTV mai adásában jelentették be a, hogy női kézilabda csapatunk kapusa 2021-ig hosszabbított a Fradival.

Női kézilabdacsapatunk, illetve a magyar válogatott első számú kapusa, Bíró Blanka 2021-ig elkötelezte magát a Fradihoz.

Sokat nem kellett gondolkodnom a döntésen, tudtam, hogy itt szeretnék játszani – mondta Bíró Blanka. – Jól sikerült az elmúlt három év, lehetőséget kaptam a klubtól, minden a fejlődésemet szolgálja, és úgy érzem, valóban előre is léptem. Mindenképp itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat.

Kapusunk nyolc évet húzott le nevelőklubjában, a Vácban, mielőtt 2016-ban az FTC-Rail Cargo Hungariához szerződött.

Bíró Blanka a Ferencváros és a magyar válogatott meghatározó játékosa, ezért mindenképpen szerettük volna, ha további évekre sikerül vele megállapodni – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Külön öröm, hogy Blanin is azt éreztük, szívesen marad a Ferencváros játékosa. Rendkívül pozitívnak tartom, hogy az együttesünk jó néhány meghatározó kézilabdázója kötelezte el magát hosszabb távra, vagyis biztosított, hogy a Ferencváros magja továbbra is a magyar válogatott erősségeiből fog állni. Mindenképp előre mutató, hogy a keretünk jelentős részét évekre előre ismerjük, és a csapatépítésben komoly szerepe van, hogy a válogatott játékosok hosszabb távon a Ferencvárosban képzelik el jövőjüket.

Fradi.hu