Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a kilencedik hétről.

A kilencedik hét

A hétfői elméleti rész során egy korábbi kérésünket teljesítette Bogi. Különböző recepteket mutatott, külön kiemelve, hogy melyiket együk olyan napon, amikor edzés van. Első ránézésre jónak tűntek az ajánlások, de figyelmesebben megnézve a leírásokat kiderült, hogy némelyik 4 személyre szól… ☹ De mindent a cél elérése érdekében 😊 Az MDOSZ weboldalán találhatók különböző ajánlások és receptek.

Bence ezúttal egy kicsit bonyolultabb témát hozott, az izomerő növeléséről értekezett. Erre mutatott egy edzéstervezési módszert, hogy hogyan érdemes egy négyhetes ciklust felépíteni az egyismétléses maximum (RM) módszere alapján. Az edzés végén ezúttal „csak” intervallum futások voltak, majd a levezetést ezúttal hengeres nyújtással oldottuk meg.

Csütörtökön erősítéssel kezdtünk. Saját testsúlyos, illetve gumiszalagos, súlyzós és TRX-es feladatok voltak. Végignézve a társaságon mindenkin egyre lötyögősebbek a pólók 😊 Az edzés végén közkívánatra foci, illetve aki nem akart focizni, annak futás volt a program.

Hajrá, Fradi!

csabtom