Jó eredményeket értünk el a Magyar Kupa odavágókon, folytatás ma délután!

A negyeddöntők visszavágóját ma rendezik, a fiúk 16.15-től játszanak a Komjádi-uszodában, míg a lányok 18.00-tól a Népligetben, a Komjádiban megváltott belépő érvényes a Népligetben is!

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Egri VK 9-12 Ferencváros
Negyedek: 3-3, 2-3, 1-2, 3-4
Gólok: Varga 3, Vámos 3, Kállay 2, Younger 2, Gór Nagy 1, Jaksic 1

Beszámoló: Eger, Fradi.hu, MVLSZ

Gór Nagy Miklós

Nehéz napokon vagyunk túl, persze az a keretünk dicsérete, hogy ennyi válogatott játékosunk van. Az elején nem volt sziporkázó játék, de biztosak voltunk abban, hogy azt a melót, amit egész héten csináltunk, azt következetesen végigvisszük, akkor pedig a végére kinyílik a mérkőzés, és végül három góllal tudtunk is nyerni. Kaptunk elkerülhető gólokat, sajnos nagyon szépeket is, viszont nagyon szépeket is lőttünk.

Varga Zsolt

Kiválóan játszott ma az Eger, mögöttünk egy nehéz hét áll, keveset tudtunk együtt dolgozni, egy-két játékosomon azt is láttam, hogy kicsit fáradtabbak. A játékunkat nézve úgy gondolom, hogy három-négy elkerülhető gólt kaptunk védekezésben, ezzel nem vagyok elégedett. Azzal viszont elégedett vagyok, hogy minden nehézség ellenére mentünk előre, küzdöttünk, harcoltunk.

Női vízilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Egri VK 12-11 Ferencváros
Negyedek: 3-5, 1-3, 5-2, 3-1
Gólok: Bujka 3, Gémes 3, Csabai 2, Kövesdi 2, Huszti 1

Beszámoló: Eger, Fradi.hu, MVLSZ

Gerendás Matilda

Nem szeretnék inkorrekt lenni, de ezt a mérkőzést nem az Eger nyerte meg, hanem mi veszítettük el, holnap egy új nap lesz, most elmegyünk egy jót pizzázni és reméljük, hogy szombaton egy jó mérkőzést játszunk.

Béres Gergely

Félidőben vagyunk, egy góllal vezet az Eger, ki kell javítanunk a hibákat, és meg kell vernünk őket otthon.