Magabiztosan hoztuk a kötelezőt.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 21. forduló
Hokiklub Budapest 2-6 Ferencváros
Harmadok: 0-2, 2-2, 0-2
Gólok: Nagy (Tóth Re., Rantanen), Nagy (Tóth A.), Walls (+1, Karmeniemi, Rantanen), Hardi (Roczanov), Boros (Farkas), Nagy (M. Fitzgerald)

Arany (Pleszkán)
Rantanen, Boros – Tóth A., Nagy G., M. Fitzgerald
Hegyi, Sarcia – Walls, Tóth Re., Tóth G.
Jászai, Kärmeniemi – Pavuk, Tóth Ri., Farkas
Pozsár, Lengyel – Roczanov, Hardi, Rafaj

Az előző két találkozóhoz hasonlóan alakult a válogatott szünet utáni találkozónk, nem jellemezte túl nagy iram és színvonal, ennek ellenére nem igazán volt veszélyben a győzelmünk. Az első harmadban rövid idő alatt duplázott csapatkapitányunk, a második húsz percben viszont kicsit magára talált a Hokiklub – kétszer is szépítettek, ám mi mindkétszer gyorsan válaszoltunk is. Előbb emberelőnyből Walls révén, majd Hardi lőtte be betegsége másodszori legyőzése utáni első találatát. A társak a játékvezetőktől el is kérték a pakkot, hogy Ricsi eltehesse azt emlékbe. A záró játékrész első perceiben pedig le is zártuk a mérkőzést, Boros a kékről helyezett jól, majd Nagy Gergő lőtte be harmadik gólját, ezután pedig lecsorgott a hátralévő játékidő komolyabb események nélkül. Jöhetett a köszöntés, majd a számolás tizennyolcig, pénteken remélhetőleg már tizenkilencig kell!

Fodor Szabolcs

Az első két harmadban érezni lehetett a válogatott szünet miatti kiesést, nem mindig úgy járt a korong, ahogy kellett volna, kicsit rozsdásabbak voltak a lábak. A harmadik harmadban ritmust váltottunk, és bebiztosítottuk a győzelmet.

NSO