Az MTK ellen balszerencsésen megsérült majd visszatért, a Fradiban magát remekül érző dinamikus védő hamarosan olyan sikereket érne el, mint a volt klubja, a Zvezda Liverpool elleni győzelme.

– Az MTK ellen a mérkőzés végén ismételten a pályán lehettél: milyen fizikális állapotban vagy most?

– Fizikálisan minden ismét rendben van, két hete edzem együtt a csapattal, teljesen fittnek érzem magamat. Ezen a héten lendültem bele igazán, keményen edzünk együtt a többiekkel és jó érzéssel tölt el, hogy újra teljes értékű munkát tudok végezni.

– Azon kívül, hogy újra ugyanúgy edzhetsz, mint a többiek, mi a legjobb a visszatérésben?

– A legjobb a visszatérésben az, hogy együtt lehetek a többiekkel, újra velük edzhettek nap mint nap. Ez a csapat számomra olyan, mint egy család, nagyon sok pluszenergiát ad az nekem, hogy ilyen csapattársaim és annak, nagyon jól érzem magamat a Ferencvárosnál.

– A hétvégén a Haladás ellen játszunk: mit vársz az összecsapástól?

– Mindenképpen nyerni szeretnénk! Nem szabad azzal foglalkoznunk, hányadik helyen áll az ellenfél, csakis arra kell figyelnünk, hogy kiadjuk magunkból a maximumot, a legjobbunkat nyújtsuk. Mindannyian motiváltak vagyunk, és ezt a pályán is bizonyítanunk kell majd Szombathelyen, így begyűjthetjük a három pontot.

– A kezdőcsapatban kezdted a szezont, de a sérüléseid miatt sokáig nem játszhattál: visszakerülhetsz ismét a kezdőbe?

– A csapat az első, nem az egyéniségek. Együtt nyerünk, együtt veszítünk, kezdhetek is, de a legfontosabb az, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, és csapatként kell megnyernünk a találkozókat. Nagy a harc a csapatba kerülésért és ez jót tesz az együttesnek, mindenkit arra ösztökél, hogy jobb legyen.

– A héten korábbi csapatod, a Crvena Zvezda nyerni tudott a BL-döntős Liverpool ellen: követed még előző együttesedet?

– Természetesen nem felejtettem el őket, néztem is a Liverpool elleni mérkőzést és szurkoltam nekik. A duplázó csatárral is beszéltem, amikor ott játszottam, jó barátok voltunk. Nagyon örültem, hogy ekkora sikert arattak a korábbi társaim, bízom benne, hogy rövidesen nekünk is lesznek ilyen sikereink.

(Fradi app)