Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a hetedik hétről.

Hetedik hét

Ezen a héten az elméleti alkalom elsősorban a múlt heti mérések eredményeinek kiértékeléséről szólt. Bogi különböző listákat mutatott a leadott zsírmennyiségekről, leadott vízről és a felkerült izomtömegekről is.

Beszéltünk arról is, hogy mi tetszett a programban az eddigi hetek során, szeretnénk e valamin változtatni. Negatív dolgot senki sem mondott, a kívánságlistán olyan elemek szerepeltek, mint például több edzés a Groupama Arénában, mintaétrend, legyen még sportolóvendég, illetve több foci 😊

Bogi és Bence azt is elmondta még, hogy a csapat eddig felülmúlta a várakozásokat, mind hozzáállás, mind teljesítmény mind pedig a csapat egységét tekintve. Ennek megkoronázásaként az atlétikai folyosóra mentünk erősíteni. Itt saját testsúlyos feladatok mellett előkerültek a medicinlabdák, zsámolyok és gumiszalagok is.

A csütörtöki edzés mindenszentek ünnepe miatt szombatra került. Itt több kívánságunk is teljesült. Egyrészt vendégünk volt Fenyvesi Evelin a női csapat kapitánya, másrészt, ha már itt volt, akkor természetesen a labda is előkerült. Az edzés nagy részében erősítő feladatok voltak soron futással vegyítve, majd kapura rúgó bajnokság következett. A győztes természetesen Evelin volt 😊

Edzés után néhányan maradtak még egy kicsit focizni. Köztük Evelin és Bence is, illetve később még csatlakozott Lipcsei Gábor is. Azt hiszem az ilyen alkalmak is teszik felejthetetlenné a programot.

Hajrá, Fradi!

csabtom