Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a hetedik hétről.

Elérkeztünk a Program feléhez, így sor került a köztes Inbody felmérésre annak érdekében, hogy lássuk, miben sikerült fejlődni. Hétfőn a felmérések eredményeit összegezte Bogi és Bence, szép összefoglaló táblákat gyártottak, és ezeket sorra kielemezték. Összességében egyértelműen fejlődött a csapat, nem kevés kilótól sikerült jó pár szurkolónak megszabadulni, többen is 5-6 kilót leadtak! Egyik szurkolótársunk, Laci nagyon elszánt, mivel ha sikerül leadnia 15 kilót, akkor a felesége le fogja tenni a cigit. Mi nagyon drukkolunk neki! :)

Miután szépen kielemeztük az eredményeket, Bence arra várt tőlünk választ, hogy mennyire tetszett nekünk eddig a program és miben szeretnénk esetleg változást. A válasz egyértelmű volt, mindenkinek nagyon tetszenek az edzések, egyetlen plusz kérés hangzott csak el, legyen több foci!:) A megbeszélés után átvonultunk a futóterembe, ahol rövid, de annál keményebb edzés következett, újabb zsíradagok égetését kezdtük meg :)

Mivel a csütörtöki edzésnap halottak napjára esett, ezért szombaton reggel tartottuk meg az edzést, amire az atlétikai pálya melletti sátorban került sor, ahol műfüves kézilabda pálya található. Kemény erősító gyakorlatokat végeztünk, futással megspékelve. Ismét kaptunk meglepetés vendéget, aki nem volt más, mint a női focicsapat kapitánya, Fenyvesi Evelin. Nagyon kedves és csinos hölgyet ismerhettünk meg a személyében, az edzés második felében rúgóbajnokságot rendezett Bence, amelybe Evelin is beszállt és bizony nagyon ügyes volt. Beszélgettem Evelinnel, sok mindent megtudtam tőle. A női focistáink többsége a játék mellett tanul, Evelin például a testnevelési egyetemre jár, szeretne a sportban elhelyezkedni a pályafutása után.

lorinc82