Rövid összefoglaló a tegnapi Bajnokok Ligája mérkőzésről, valamint bővebb értékelések – a teljes meccset is megnézheted.

Teljes mérkőzés: EHFtv

Hornyák Dóra

Szívünket-lelkünket kitettük a pályára. Tisztában voltunk azzal, hogy mi a tét, hogy nagyon kell nekünk ez a két pont. Ennek megfelelően álltunk hozzá a játékhoz támadásban és védekezésben is, mindenki hozzátette a magáét, valami pluszt, ami átlendítette a csapatot a nehéz időszakokon. Voltak hibáink is – de melyik csapat nem hibázik?

Klivinyi Kinga

Sok gólt kaptunk a második felvonásban, amivel magunknak tettük kicsit nehézzé, de szerencsére helyén volt a szívünk és itthon tudtuk tartani a két pontot. Számítottunk rá, hogy futtatni fognak minket, hogy mindig jönnek majd a gyors középkezdéssel vagy a lerohanással, mert tudták, hogy kevesen vagyunk. Egyre jobban érzem magam fizikailag is, már nem figyelek annyira a vállamra a mérkőzések közben.

Kovacsics Anikó

Ezt eddig nem is tudtam, hogy 15/17-et lőttem. Közben nem számoltam, csak mentem előre, tettem a dolgom, aztán éreztem, hogy jól megy és megtalálom a helyeket, ám azt nem, hogy ennyi lett a végére. Örülök, hogy így kijött a lépés, de az vezetett győzelemre, hogy nem csak én játszottam ilyen jól. Nyilván hatvan percen keresztül nem tudtunk ugyanazon a szinten teljesíteni, egy ilyen kiélezett meccsen vannak hullámvölgyek. Azonban amikor kicsit gödörben voltunk, még akkor is kezünkben volt a mérkőzés.

NSO