2018 utolsó hazai bajnoki mérkőzésén lépnek pályára a lányok.

Női kézilabda, NBI, 7. forduló
Elek Gyula Aréna, 15.00: Ferencváros – Váci NKSE
Jegy: már csak állóhelyre szóló belépők válthatóak a mérkőzésre 2000 Ft-ért (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe).
TV: M4 Sport

Elővételben ma lehet megvásárolni a Siófok elleni idegenbeli találkozóra szóló belépőket 2200 Ft-ért, 110 db várja a fradistákat.

A mérkőzés előtt Szemerey Zsófit kérdezték:

További hír a lányokkal kapcsolatban, hogy Bíró Blanka, Faluvégi Dorottya, Lukács Viktória, Kovacsics Anikó, Mészáros Rea, Háfra Noémi, Hornyák Dóra, Klivinyi Kinga és Schatzl Nadine is ott van a magyar válogatott Európa-bajnokságra szóló bő keretébe.

Kim Rasmussen

Alapvetően a nyári és őszi edzőtáborok alkalmával az A- és B-csapatban szerepelt játékosok kaptak helyet a bő Eb-keretben, olyan kézilabdázók, aki egészségesek, elhivatottak, motiváltak, fizikailag és mentálisan is készen állnak az Európa-bajnokság sorozatterhelésére. Számos sérülés sújt minket ezúttal is, ugyanakkor Tomori Zsuzsanna neve ott van a névsorban, hiszen ha valami csoda folytán felépülne az Eb-ig, és bármiben, akár védekezésben tudna nekünk segíteni, akkor ne azon múljon a behívása, hogy benne van-e a bő keretben. Örülök, hogy Klivinyi Kinga egyre több szerepet kap sérülését követően. A bő keretbe szerettem volna tapasztaltabb és fiatalabb játékosokat is jelölni, hogy megfelelő legyen az egyensúly, hiszen a rutinra, valamint a fiatalok lendületére egyaránt szükségünk van.

A teljes névsor: MKSZ