Vezetőedzőnk kiemelte az első félidőben tapasztalt védekezési problémákat is. A diósgyőri Fernando nem akarta elhinni, hogy 0-3-mal mentek a szünetre.

Szergej Rebrov

Fontos három pontot szereztünk a múltkori rossz meccsünk után, úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk ilyen arányban is. Látszott a játékosokban rejlő potenciál, hosszú út van még előttünk, úgy látom, hogy visszatértünk a jó irányba. Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, kemény ellenfél a Diósgyőr, de a jó támadójátékunk miatt kiérdemeltük a nagyobb arányú győzelmet, lőhettünk volna többet is, viszont az első félidőben a védekezésben voltak problémáink, ezen próbáltunk javítani a szünet után. Mindig azok kerülnek be a kezdőcsapatba, akik úgy dolgoznak a héten, hogy ezt kiérdemeljék, emellett az ellenfél játékára is figyelemmel kell lennünk, ha úgy döntök, hogy az adott játékos a legalkalmasabb az adott ellenfél elleni játékra, akkor ott lesz a csapatban. Dani is azért kapott most szerepet, mert úgy láttam, hogy ott van benne a potenciál a Diósgyőr játéka ellen és ott is volt, ahogy az láttuk. Minden meccs fontos, főleg ha a bajnoki címért játszol, persze idegesebbek lehettünk az elmúlt két találkozónk miatt, de ma koncentráltabbak voltunk és megérdemelt győzelmet arattunk.

Fernando Fernández

Nehéz elhinni, hogy 0-3-mal mentünk az első félidő után a szünetre, volt hat óriási helyzetünk a bajnokság talán legjobb csapata ellen, amiket ki kellett volna használnunk, de nem sikerült. Látom a kiutat, egy ilyen helyzetben lévő csapatnak nehéz a dolga, főleg egy ilyen jó ellenféllel szemben. A játékosok megmutatták, hogy tudnak küzdeni, hogy fel tudják venni a versenyt. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is az első osztályban fogunk szerepelni. Nem gondolkozom a lemondáson.