Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok az ötödik hétről.

Előző héten hétfőn nem akármilyen nap következett, az edzést a Groupama Arénában tartottuk! Mivel én még nem voltam stadiontúrán, ezért különösen vártam, hogy a stadion olyan részeire is bejutok, amelyekre egyébként meccsek során értelemszerűen nem. A vendégöltözőben kaptunk lehetőséget átöltözni az edzésre, majd a hazai öltözőben került sor az elméleti rész megtartására. A vendégöltöző tényleg egyszerűbb kialakítású és felszerelésű, mint a hazai, de így is szerintem teljesen kulturált és modern. Az edzés után külön élmény volt a fürdőt is használni, belegondoltam, hogy pár hét múlva Hazard vagy Fabregas fogja használni… :) A hazai öltöző tényleg minden igényt kielégítő, az edzőknek saját öltözőjük, mosdójuk van, az öltözőben lapos képernyős tévé, külön masszázs szoba és egy saját edzőterem műfüves borítással, Bence, az erőnléti edzőnk elmondása szerint minden meccs előtt itt kezdik a melegítést.

Nos, mi is itt kezdtük az edzést ebben a teremben kemény erősítő tréningekkel, majd kimentünk a stadionba, ahol csak nekünk felkapcsolták a világítást és következhetett a futóedzés. Sajnos a pályára csak korlátozott mértékben mehettünk rá, éppen hatalmas infralámpákkal melegítették a füvet, nagyon vigyáznak rá. Több kört futottunk úgy, hogy a VIP résznél fel a lépcsőkön, a vendégszektor előtt le és így tovább körbe a pálya körül lent. Természetesen edzés végén mindenki fotókat készített… :)

Csütörtökön ismét a népligeti edzőkomplexumban került sor az edzésre. Egyre keményebb edzéseket tart nekünk Bence, de mindenki egyre jobban is bírja. Az elmúlt pár hét alatt mindeközben egészen jól megismertük egymást, jó hangulat és már-már baráti viszony alakult ki a résztvevők között. Ezek azok a momentumok, amelyek szerintem még különlegesebbé, értékesebbé teszik ezt az egész Szurkolói Programot. Már megy a szervezkedés, hogy egy meccsre mehetnénk akár közösen is, és biztosan követni fogja újabb találkozó is. A tavaszi Szurkolói Programra a jelentkezést csak ajánlani tudom, mivel ennél jobb kombináció nincsen: a kedvenc csapatod edzőkomplexumában vagy éppen stadionjában edzel Fradista szurkolótársaiddal, eközben játékosokkal találkozol vagy éppen velük közösen sportolsz, megismered a Népliget hangulatát.

lorinc82