Ivan emellett beszélt az ukrán válogatottról, valamint a Felcsút elleni bajnokiról is.Igazán bízom benne, hogy a Sahtar és a Fradi meg tudnak állapodni a végleges átigazolásomról. Örömmel maradnék.” – mondta szélsőnk hazája portáljának.

– Két hete érkezett a hír, hogy újra magadra öltheted a címeres mezt. Milyen volt a válogatottnál eltöltött idő?

– Nagy megtiszteltetés ez számomra és hatalmas presztízzsel is bír, hogy ismét pályára léphettem az ukrán válogatottban. Mindig jó érzés, ha az ember képviselheti a hazáját, szívesen csatlakoztam a csapathoz, ahol kiváló légkör uralkodik, rendkívül jól fogadtak a többiek.

– Sergei Rebrov után most Andriy Shevchenkóval dolgoztál együtt: milyen edzőként a korábbi klasszis támadó?

– Andriy Shevchenko kiváló taktikai érzékkel rendelkezik, remek edzéseket vezényel. Kívülről is látja, min kell változtatnia, hogy nekünk jobban menjen, remekül készíti fel a csapatot. Jó érzés, hogy két ilyen szakemberrel is együtt dolgozhatok, mindketten remek edzők.

– A hétvégén újabb bajnoki vár rátok: hogyan készültök a Puskás Akadémia ellen?

– A válogatottól visszatérve egyből edzésbe álltam, nem állhat le a munka. Minden egyes mérkőzés fontos számunkra, minden találkozón a maximumot akarjuk nyújtani, ezért komolyan készülünk a Puskás Akadémia ellen is. Bízom benne, hogy szombaton erős lesz a csapategység és begyűjthetjük a három pontot!

Fradi app