Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok.

A 4. hét a szokásos módon zajlott. Bence mesélt az aktivitás hasznáról, mit is jelent pontosan aktívnak lenni, aktívan élni. Mi az a mozgás intenzitás és mennyiség ami már aktivitásnak tekinthető. Mi az a mennyiség ami felett már edzettnek tekinthető valaki. Megismertük a „szubjektív intenzitás mutatót”, melynek segítségével meghatározhatjuk az aktivitásunk intenzitását. Bogitól megtudtuk, hogy milyen módon csoportosíthatók a különböző tápanyagok, melyik milyen élelmiszerben található és miért fontos a szervezetünk számára. Ezután egy könnyed átmozgatás következett.

A csütörtöki napon sejtettük, hogy sokunk számára kellemesebb lesz az edzés, mert Bence egy csomó focilabdával érkezett. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett, mert egy segítőt is hozott magával, Böde Dani személyében! Az edzés a labdás feladatok mellett az egyre hosszabb és intenzívebb futásokról és a plankról szólt, elég sok időt töltöttünk az atlétika pályán is. Dani a labdás feladatoknál segített (egész ügyesen mozgott 😊), majd az edzés végén még maradt egy kicsit beszélgetni, fotózkodni. Közvetlen és jó fej volt. Megtudtuk, hogy Madocsán hogyan is készítik a pacalt, amit ő egyébként nem szeret, mi pedig nem ehetünk.

Vasárnap tartották a Máli Péter emlékfutást a Népligeti Sporttelepen, melyen mi is képviseltettük magunkat. Csapatunk kiválóan szerepelt, óriási küzdelemben az 5. helyen végzett!

Hajrá, Fradi!

csabtom