Danit kérdezték a Felcsút elleni góljairól.

– Tudod, hogy összesen hány gólt lőttél a Puskás Akadémiának?
– Hatot?!

– Majdnem, hetet. Ez alapján kedves ellenfél a felcsúti csapat neked.
– Ahhoz képest, hogy nem régóta szerepelnek az NB I-ben, ez tényleg nem rossz szám. Bízom abban, hogy tovább növelhetem majd a góljaim számát ellenük.

– Sok érdekesnek mondható találatod is volt. A legemlékezetesebb egyértelműen az, amikor cipő nélkül voltál eredményes.
– Igen, ez egy szép emlék. Nem sok olyan labdarúgó van, aki pályafutása során ilyen gólt szerez, ez élénken megmarad a szurkolókban és bennem is. Vicces jelenet volt, a lényeg, hogy gól lett, és hogy nyertünk azon a meccsen.

– Volt egy olyan is, amikor először Pauljevic öngóljának írták be a találatot, végül azonban a tiéd lett, mert a kapura tartott a lövésed.
– Ez is maradandó, mert akkor tértem vissza, és adtam egy gólpasszt, majd volt ez a találat, amit akkor még úgy volt, nem nekem írnak a jegyzőkönyvbe, de végül igen. Később fejeltem még egyet, de azt nem adták meg.

– Ritkán látni futballpályán tizenhatoson belüli gólt egy közvetett szabadrúgás után, de te egy ilyet is lőttél a Puskásnak.
– Emberhátrányban voltunk akkor nagyon sokat, ráadásul vezetett az ellenfél, de végül fordítottunk, és ezzel állítottuk be a 3-1-es végeredményt, szóval fontos volt.

– Szombaton pedig újra a Puskás Akadémia következik. Mire számíthatunk Böde Dánieltől és a csapattól?
– Bízom abban, hogy megkapom az esélyt a bizonyításra, élnem kell a lehetőségeimmel. Remélem, hogy jó játékkal és gólokkal segítem majd a csapatot.

Fradi.hu