Valamint Aaron Younger és Vogel Soma értékelése a tegnapi Bajnokok Ligája főtáblára jutásról. További hír még, hogy csoportunkba a másik selejtezős ágról az olasz AN Brescia együttese jutott be, 16-13-as összesített eredménnyel jutott túl a spanyol CN Terrassa csapatán.

A teljes mérkőzés: SportsOnAir TV

Aaron Younger

Jó meccs volt ez számunkra, gyakorolhattunk olyan dolgokat, amikre szükségünk lesz a következő mérkőzéseken. Nagyon kemény meccseink lesznek ebben a szezonban, így ránk fért ez a felkészülési lehetőség, mielőtt a fontos mérkőzésekhez érkezünk. Nagyon nehéz idény lesz, sok meccsel, de természetesen igyekszünk, hogy a lehető legkedvezőbb pozícióban kezdhessük majd meg a final eight-et. Ebben a mostani versenystruktúrában tényleg minden azon múlik, hogy azon a bizonyos három napon ki lesz képes a legjobbját nyújtani, így ott már bármi lehetséges.

Vogel Soma

Igazából a meccs előtt is tudtuk, hogy a továbbjutás már Budapesten eldőlt. Inkább gyakorlásnak fogtuk fel ezt a meccset, mint élet-halál mérkőzésnek. A jövő héten viszont elkezdődnek a BL-csoportmeccsek, ahol már közel maximális teljesítményt kell nyújtani. Az ötöshöz egy fiatal, azt hiszem 99-es születésű srác állt oda. Néztem az utánpótlás-válogatott meccseket most nyáron és emlékeztem, hogy szeret magasan, illetve fej fölé lőni. Bandival is összenéztünk a lövés előtt, ő is mutatta, hogy magasan jöjjek ki. Aztán magasan is lőtte a fiú, úgyhogy bejött a megfigyelés.

Bővebben: VLV