Hazai pályán, tévés meccsen folytatódik a bajnokság.

Női kézilabda, NBI, 5. forduló
Elek Gyula Aréna, 19.00: Ferencváros – Debreceni VSC
Jegy: álló 2000 Ft, ülő 2500 Ft – megvásárolható online 15 óráig vagy 17 órától a helyszínen (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe).
TV: M4 Sport

Két napot készülhettek a lányok a mai találkozóra, a Bukarest elleni BL-találkozóról szombaton érkeztünk haza, így vasárnap és hétfőn volt mód a DVSC-re fókuszálni. Akiket nem szabad félvállról venni, ezt nyáron is megtapasztalhattuk, igaz, hogy komoly erőnléti edzések után, de mégiscsak kikaptunk tőlük egy felkészülési találkozón.

Márton Grétát kérdezték a bajnokiról:

Triffa Ágnes, a debreceniek kapusa így várja a találkozót: „Ez a meccs teljesen más lesz, mint volt az augusztusi felkészülési találkozó a Hódosban. Két emberrel erősödött a Fradi, s mind Kovacsics Anikó, mind a sérülése után egyre jobb formába lendülő Klivinyi Kinga jelenléte nagy lökést adhat ellenfelünknek. Azt látni kell, hogy a Ferencváros magja évek óta együtt van, ehhez az alaphoz hoznak egy-egy embert, de az alap mindig megmarad, s ez hatalmas előny. Az alapfilozófiájuk, hogy futnak, futnak és futnak, ha valamit el akarunk érni meg kell próbálnunk megállítani a lerohanásaikat. Jó felfogásban kell kézilabdáznunk, s semmiképpen nem szabad feltartott kézzel pályára lépni a Népligetben. Mindig szívesen játszom jó csapat ellen, ez hozhat ki pluszt az emberből, s most egy igazán jó együttes lesz az ellenfelünk!