Lányaink magabiztos győzelmet arattak.

Női vízilabda, OBI, 2. forduló
Ferencváros 21-4 Honvéd
Negyedek:
Gólok: Bujka 4, Gerendás 4, Mihailovic 4, Gémes 2, Kövesdi 2, Muzsnay 2, Pőcze 1, Ramocsai 1, Regős 1

Mivel az előző szezonban 23-4-re és 31-4-re sikerült legyőznünk a Honvédot, borítékolható volt, hogy nem fordulhat akkorát a világ, hogy ellenfelünk három ponttal távozzon a Népligetből.

Ennek megfelelően kezdte a Ferencváros a meccset, hiszen az előző találkozóhoz hasonlóan 4-0-ra elhúzott. Három nappal ezelőtt az első fordulóban a szentesiek onnan még felálltak és végig nagy csatára késztették csapatunkat, a BHSE azonban erre nem volt képes. Az első negyedet 7-2-re, a másodikat pedig 7-0-ra nyertük, így a félidőben már hatalmas, 12 gólos előnnyel kezdtük.

A fordulás után már nem záporoztak ennyire a hazai találatok, de a különbség azért nőtt a két csapat között. Az FTC-Telekom Waterpolo végül 21-4-re megnyerte a meccset, így két forduló után két győzelemmel áll a tabellán. Ami ennél is örömtelibb, hogy ezen a mérkőzésen több utánpótláskorú játékosunknak is bizalmat szavazott Béres Gergely és Gerendás György. A 16 éves Ács Dóra, Ramocsai Vera, Pőcze Panna és Regős Maja is részese lehetett a nagy arányú sikernek.

Fradi.hu