Egy hete ilyenkor már elkelt az összes jegy, a Grabopress 8:44-es jelentése szerint most még kevesebb, mint harmadház van. A B-szektorokban 20% alatt vagyunk, a C-szektorok 46%-ban, a családi szektorok 66%-ban teltek. A D3 üres – a VIP-szektorok pedig jobban teltek eddig, mint a stadion többi része (60% felett).

A lilák elleni meccsen a mi közvetítésünk alatti hozzászólások száma is a töredékére esett, ami azt mutatja a kommentelőink nagy számban kint voltak, így alighanem köztetek is vannak, akik a holnapi meccsre nem jönnek el a múlt heti nagy élmény után. Most arra lennénk kíváncsiak, hogy akik akkor kint voltak, most miért nem jönnek el? Persze ez nem vonatkozik azokra a vidékiekre, határon túliakra, betegekre, akik logisztikai, anyagi, egészségügyi okokból csak egy-két meccsre tudtok eljönni, vagy még annyira sem.

De ez a hiányzó 13000 ember nem csak belőlük áll. Ha pesti vagy, vagy Pest megyei, miért nem jössz szombaton? A Dollt váltó Rebrov vezette csapat fantasztikus hangulatban verte a Dózsát, hét ponttal vezetjük a bajnokságot, nyolc ponttal vezetünk a MOL előtt és egy olyan ellenfél jön, akik ellen rendre jó meccseket játszunk – és a mostani bajnoki után egy hónapig nem játszunk hazai pályán…

Mi kell még?