A legerősebb csoportellenfelünk otthonában kezdünk ma délután.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, D-csoport, 1. mérkőzés
Bukarest, 17.30: CSM Bukarest – Ferencváros
TV: SportTV

Bukaresti edzésriport: Fradi.hu

Lukács Viktóriát telefonon érték utol a mérkőzés előtt:

Klivinyi Kinga pedig a helyszínen nyilatkozott első Bajnokok Ligája találkozója előtt:

Elek Gábor

Egyértelműen a román csapat az esélyes, pláne hazai pályán, de próbálunk meglepetést okozni. Amit a szezon eddigi részében csináltunk, az nem volt rossz, de az igazi értékmérő most következik csak. Nem szeretném megbántani az eddigi ellenfeleinket, de egyelőre papírforma győzelmeink vannak, még akkor is, ha Dunaújvárosban a vártnál azért nagyobb különbséggel sikerült nyernünk. Összességében viszont az előttünk álló feladat egészen más, mint az eddigiek voltak. Arra biztosan nagyon jó lesz, hogy megmutassa, hol tartunk és milyen a pillanatnyi állapotunk, mert erre én is várom a választ.

Schatzl Nadine

Két napunk volt együtt készülni itthon. Szerdán utaztunk ki, csütörtökön és péntek délelőtt már Romániában edzünk. Most így jött ki, de nem foglalkoztunk ezzel, hiszen fontos mérkőzés előtt állunk, ráadásul alig vártuk, hogy számunkra is megkezdődjön a Bajnokok Ligája. Tudjuk, hogy milyen erőt képvisel a bukaresti csapat, amely több remek játékossal erősödött az új szezonra. Hogy milyen esélyekkel várjuk ellenük a meccset? Felszabadult játékot kell produkálnunk, koncentráltan, minél kevesebb hibával kell játszanunk, ha így lesz, bármi megtörténhet.

Amanda Kurtovic

Várjuk már, hogy nekivágjunk a Bajnokok Ligájának, biztosak vagyunk benne, hogy ismét ott leszünk majd a Final4-ban, úgy gondolom, ha azt a kézilabdát játsszuk, amit tudunk, akkor senki nem verhet meg minket. Egyelőre még nem tökéletes a kémia a régi és az új játékosok között, sokat kell még dolgoznunk, lépésről lépésre haladunk egy hosszú úton.

Magnus Johansson

A célok és az elvárások mások, előbbiek nagyobbak, hiszen az egyik favorit csapata vagyunk a Bajnokok Ligájának, célunk is, hogy megnyerjük, emiatt edzünk minden nap!

Fradi.hu, GSP.ro, Népszava