A görög Vouliagmenit fogadjuk hazai pályán, remek előprogram az esti focimeccsre – továbbá fontos hír még, hogy csapatkapitányunk, Varga Dénes újra a magyar válogatott rendelkezésére áll a jövőben.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, 3. selejtezőkör, 1. mérkőzés
Szombat, Komjádi-uszoda, 16.30: Ferencváros – NC Vouliagmeni
Jegy: 1500 Ft, a bérletek érvényesek a mérkőzésre! – bővebb információk (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)

A párharc győztese a Bajnokok Ligája főtáblájára, a vesztese pedig az Euro Kupa negyeddöntőjébe jut tovább. A továbblépő együttes a BL A-csoportjába kerül, ahol a következő ellenfelek várnak rá: Pro Recco (olasz), CNA Barceloneta (spanyol), Egri VK, Dinamo Moszkva (orosz), Steaua Bukarest (román), Crvena Zvezda (szerb), és az AN Brescia (olasz) – CN Terrassa (spanyol) selejtező győztese.

A görögök a tavalyi szezonban is a BL-selejtezőjében indultak, a 2. körben csatlakoztak a sorozathoz, a négyes csoportból azonban nem jutottak tovább, a harmadik helyen végeztek a Crvena Zvezda és a Sintez Kazan mögött.

Varga Zsolt

Ezek már mind jó csapatok, szerzünk majd videót, meg kell néznem őket, akkor fogom látni, hogy mennyire erősek. Általánosságban azt tudom mondani, hogy a görögöket hagyományosan mediterrán stílus jellemzi, de a sok ott dolgozó szerb szakember miatt a játékuk azért változott, „szerbesedett”, nagyobb súlyt helyeznek a pontosságra, mint régen. Alaposan tanulmányozni fogom őket és felkészülünk belőlük.

VLV

Kedves Szurkolók!

A riói olimpia után kimerültnek éreztem magam, ezért szerettem volna egy nyarat a feltöltődésre és a családomra szánni. A 2017-es hazai világbajnokságot semmiképpen sem akartam kihagyni és bár a döntőt végül elvesztettük, egy percig sem bántam meg, hogy eltoltam egy évvel a pihenést. Köszönöm ezúton is a lehetőséget, és újra a legjobb tudásom szerint állok a magyar válogatott rendelkezésére.

Tisztelettel,
Varga Dénes

Fradi.hu