Újabb irányítónk szenvedett el sérülést, a fiatal Lukács Péternek a bokája ment ki.

Férfi kézilabda, Ligakupa, D-csoport, 1. forduló
Balatonfüred, 18.00: Balatonfüredi KSE – Ferencváros

A csoportból az első két helyezett jut tovább, a Ligakupa sajátossága pedig, hogy az idén egyetlen légiós sem léphet pályára a sorozatban.

Úgy indultunk neki a szezonnak, hogy Bozo Andjelic lesz az első számú irányítónk, aki mögött a közel egy év kihagyás után visszatérő, 20 éves Mikita Bence felépítheti magát, és ismét játékba lendülhet. Ehhez képest a kiváló formába került montenegrói irányítónkat az utolsó felkészülési mérkőzésen a gyöngyösiek durván lerántották, beszakadt egy ín a lábában, így a bajnokságban még nem lépett pályára, és nem tudni, hogy mikor láthatjuk ismét játszani egyik legjobbunkat.

Ezután megsérült harmadik számú irányítónk, Kiss Bence is, akinek letört a sípcsontjából egy darab, ő is hónapokra kidőlt, majd Mikita Bence is combsérülést szenvedett, így az eredetileg szélső Kovacsics Péter és a mindössze 16 éves Lukács Péter irányított a Szeged ellen. Utóbbi játékos nagyszerűen szállt be a címvédő ellen, de két nappal később, a Győr elleni ifi bajnokin bokasérülést szenvedett. Nem tudni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia, de az biztos, hogy nem utazhat kedden Balatonfüredre, az első Ligakupa-mérkőzésre.

Fradi.hu

Horváth Attilát kérdezték a mérkőzésről:

A további menetrend:
Október 15., hétfő, 18.00: Ferencváros – Balatonfüredi KSE
Október 24., szerda, 18.00: Ferencváros – Váci KSE
Január 11., péntek, 18.00: Ferencváros – Budakalász
Január 16., szerda, 18.00: Váci KSE – Ferencváros
Január 25., péntek, 18.00: Budakalász – Ferencváros