Korábbi remek játékosainkat kérdezték a lila-fehérek elleni párharcól.

Dragóner Attila

Hatalmas büszkeség ezeken a meccseken pályára lépni. Egy győztesen megvívott derbi mindig óriási lelki pluszt jelentett a következő meccseken, úgyhogy ezért is fontos, melyik csapat nyer szombaton. Nekem a legjobb emlékem, amikor az én fejesemmel 1-0-ra nyertünk Újpesten, és abban az évben bajnokok lettünk.

Hajnal Tamás

Minden országnak megvan a legnagyobb derbije, nálunk ez az. Nekem is ehhez kapcsolódik pályafutásom egyik legszebb élménye, amikor az első alkalommal góllal tudtam hozzájárulni a győzelemhez. A varázsa nem változott, egy héttel előtte már minden erről szól. Függetlenül a formától, a helyezésektől, szoros meccs lesz, de a győzelem a célunk.

Juhász István

Tizennégy évig voltam a felnőttcsapat tagja, rengeteg derbit játszottam. Nagy meccsek voltak, vonzottuk a közönséget. De akkor még nem arról szólt, hogy a szurkolók kórusban szidták az ellenfelet. Akkoriban Újpestre udvaroltam, a derbi másnapján végigsétáltam az Árpád úton és gratuláltak nekem. Jó lenne, ha most is inkább a csapat buzdításával foglalkoznának.

Bors